Rozhovor ...

Rozhovor ...

Anotace: ..........

.......


Jsi pláčem mých bezesných nocí
Slzou kterou nemohu zastavit
V přicházejících krocích plíživé smrti
V tom zemním hrobovém tichu v němž ležím
Vzdálen od tebe tvým stálým mlčením
O všechno co mohu nazvat láskou
Každou minutou a sekundou
Něčeho co matně připomíná život
Obrazem i slovem co nejde vyslovit
V průčelí opuštěných chrámů
Bez víry a naděje o jejím navrácení se
Mezi ty co doufají a modlí se
Celou svou duší a srdcem za Tvůj návrat
Do tohoto zemského království ...

Jsi něčím ztraceným a znovu nalezeným
Alespoň ve snech překrývajících pustotu reality
Promarněných okamžiků
Ve kterých tě marně hledám
A poslouchám jestli tvá božská Slova
Nezačnou ke mě hovořit
Jazykem touhy a lásky kterému alespoň
...............................trochu rozumím ...

Je umlčená půlnoční hodina
Prázdná slova mlčení zase neodpovídají
Ani nepadá pro povzbuzení velká hvězda
Co by hledajícímu řekla
Že tam někde Jsi
Velký a Jediný ...

Bůh mého stálého
hledání ...
Autor kavec, 06.05.2009
Přečteno 389x
Tipy 11
Poslední tipující: Kapka, sei to do, enigman, jedam, labuť, Bíša, WAYWARD, Markéta Hl., Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé básně jsou čím dál hlubší a dokonalejší, nelze jim nic vytknout, snad jen že... takhle krásně to nikdy nebudu umět. Jana

06.05.2009 23:10:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí