Rytíři černého světla

Rytíři černého světla

Anotace: Ti jenž druhých si necení ba pohrdají jimi - mají ty nejdražší dary po kterých sami lační...

Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.

Rytíři černého světla
nechtěli uznat žádné jiné,
proto i když měli schopnosti a poznání,
každému tvrdili,
že je jen to jedno
černé světlo.
Jednou přišla malá slepá holčička
a všem s radostí oznámila
je tolik druhů světla
copak nevidíte?
Rytíři vytáhli své meče
a chtěli umlčet pravdu
a malá slepá holčička
radostně prozpěvovala
červená, bílá, zelená, modrá,
žlutá, hnědá, oranžová
a její rudá krev rozkvetla
na bílém koberci
zelené louky.
Autor Lady L, 09.05.2009
Přečteno 443x
Tipy 13
Poslední tipující: Emira, Markéta Hl., floreciente, Psavec, zlomeny srdce, Bíša, Stoneman, petříček, Zpátky, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravd je mnoho, ale ty podpořené silou jsou pravdivější.

09.05.2009 18:40:00 | petříček

Jedno velké moudro zabalené do křídel poezie.

09.05.2009 16:55:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí