Nemodlitba

Nemodlitba

Anotace: ...

Sbírka: Otevřená krajina

Nehledej v mých slovech víc,
než tam je,
a nepros déšť,
aby přestal padat,
když ty chceš vyrazit do divadla...

Vztáhni ruku ke hvězdám,
abys cítil,
jak jsou horké,
abys pochopil,
že nejlepší víno je u hrdla lahve...

Vzdej hold všem tesařům,
ale nejvíc se
stejně pokloň
nebeským architektům,
kam se na ně hrabou barevné fotokopie...

Slyšíš?
Co kdyby ses usmířil?

Tak zase příště...
Amen.
Autor voedor, 10.05.2009
Přečteno 409x
Tipy 15
Poslední tipující: Churry, enigman, Psavec, Mario de Janiero, Bíša, Zpátky, ziriant, labuť, kikis, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ó tesaři... "o)

14.05.2009 17:35:00 | Churry

nemá...

11.05.2009 21:14:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí