Naděje je !

Naděje je !

Anotace: Na pořádnou anotaci je tady málo místa. Stejně bych to ani nedovedl vyjádřit.

Člověče !
člověče, jenž jsi bez srdce
ty máš srdce
takové ale jako kámen je
poslouchej, je naděje

je někdo
kdo může a chce a má rád
možná jsi již o něm slyšel
povím ti, i já jsem vyšel
ze stejného jako ty
z beznadějné temnoty

přesto naděje je
Ježíš opravdu je
a co ti mám více psát?
věřím, že On opravdu je kamarád

a dokonce i moje tváře
častěji a častěji
radostí se usmějí
větší a větší mám naději

Ježíš aby zemřel přišel
právě za mne za tebe
osvobodit hříchem jaté
pozvat všechny do nebe
těší se i na tebe

a aby jsi s ním mohl být
musíš se znovu narodit
"každý, kdo věří, že Ježíš je Kristus, je zrozen z Boha"
a kdo by věřit chtěl
může Boha poprosit
aby se mohl znovu narodit.
Autor Šantir, 12.06.2009
Přečteno 468x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, susana načeva, hellla, Ik, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no konečně je tu pravý křesťan :-) Sice tě neznám, ale souhlasím se vším stopro :-) Tedááá jen to co sem zatím četla, he. H.

15.08.2009 22:10:00 | hellla

Moc hezke i ja verim nejen dobro i kdyz jsem neverici a modlit se neumim, k Bohu se mnozi lide obraci s prosbami kdyz je jim zle, poznala jsem to kdyz mi zemrela maminka.

16.06.2009 01:05:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí