slavnostní den

slavnostní den

Anotace: ..křtiny v slavnostní den těla a krve Páně...

...

tisíce slůvek nevinných
co ukrytá jsou
v něžných lístcích okvětních
kroky v modlitbě skryté
tiše pošlapou

jakou má asi cenu
na miskách vah tato chvíle?

pokorná slova
s úctou jen šeptaná
až k trůnu jeho jistě doletí

dnes znamením Pána
ctihodná ruka Ti žehná
a Ty poprvé
v rodinu božích dětí
vstoupit smíš

celé mé bytí plní ted pokoj
a v srdci mém tančí
radostné vteřiny v objetí

děkuji za lásku
s jakou k nám shlíží
že právě já
mohu tím hrdým otcem být

...
Autor chalcedon, 15.06.2009
Přečteno 385x
Tipy 10
Poslední tipující: Házté, Mbonita, carodejka, Psavec, Emira, V.N.Losinský, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posvátná je každá vteřina života,rituály-rádobyposvátné,jsou jen lidské opičky.

16.06.2009 19:40:00 | Weylin

Moc krasne, citlive a jemne.

16.06.2009 00:53:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí