Sláva Pravdě!

Sláva Pravdě!

Anotace: :)

Sláva Všepronikající, Všeprostupující Pravdě
v nádherné sluneční záři!
Sláva Všepronikající Pravdě, Jediné a Věčné,
v modré obloze i v oblacích.

Sláva Pravdě a Kráse v kmenech stromů,
v kamíncích i skalách,
ve vodě i ve vzduchu,
v mechu i trávě,
ve vůni i zvuku,
v tichu i písni srdce,
v dešti i mlze,
Sláva Absolutní Pravdě v nitru všech bytostí!

Sláva Pravdě
ve zpěvu ptactva,
zurčení potůčku
i chladu měsíčné noci!

Skláním se před Tebou, Věčná Pravdo,
Ty máš pro mne věčnou tvář
-stovky a tisíce tváří-
a všechny se na mne smějí
s úsměvem nebeské záře!

Klaním se Ti Pravdo.
Jsi to, co je,
Jsi ON, ONA,
Milovaný Bůh!
Autor Koli, 04.07.2009
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: poetická ilona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasná modlitba ticha,duše a přírody,jenž do nitra vchází -aby člověk miloval-vše..pro všechny..za to že dýchá.Ilona

22.07.2009 21:01:00 | poetická ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí