Zapálení víry

Zapálení víry

Anotace: ......./

Zapálení víry

Víra, odhodlání
Láska…není k mání

Ať anděl smrti tančí tango
na mém hrobě
To stejně je všechno
kvůli tobě!

Nemám zdání žádné,
Že tomu tak není.
Stejně nejsi
Z vyvolených!

Velký bratr
Zakáže ti všechno !
Zbaví tě požitků
Zbude jen techno!

V jeho dunění
najdeš sebe!
Hlava rozskočí
Procitne nebe !

Věříš, že příště
Bude lépe !
Čibuk zapálíš si
Na mlatě !

Pak jenom z povzdálí
Plamenům přihlížíš
Voda nestačí,
Rodičům ublížíš !

Rodičům ublížíš !!
Autor v.hercik, 04.07.2009
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, staruska, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj

11.07.2009 11:17:00 | Martin Němeček

co k tomu říct...

04.07.2009 17:31:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí