Hvězdy v lese

Hvězdy v lese

Když noc se vkrádá do lesa,
stromy si šeptají
a tmavnou modrá nebesa,
utíkám potají.

Zajíc začal zívat
a srnky už šli spát,
na hvězdy se budu dívat
a v úžasu tam stát.

Jak ohromný je ten svět
tak krásný jako květ.
A to vše je v Boží moci,
slunce ve dne, měsíc v noci.
Autor Martin Němeček, 11.07.2009
Přečteno 391x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí