Ježíši

Ježíši

Anotace: ...

Jak motýlí křídla,
co na zem upadnou,
já pozdě jsem nabídla
Ti sebe samotnou.
Teď chci ti stále sloužit
a jen to jediné,
po Tvé lásce toužit,
snad nebe mě nemine.
Autor pusinky111, 16.07.2009
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: Ik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí