Kříž

Kříž

Anotace: nejde o to v koho věříte, ale jestli věříte

Kříž

Stíny ve tvém povědomí
A jizvy na mé duši
Rakovina v našich srdcích
Klečíme před křížem a modlíme se
K plyšovému medvídku na něm přibitém
Jsme v extázi
Jsme v transu
Jdeme cestou víry roztomilého plyšáka
A bičujeme svoje těla
Je to šílenství
Je to osud
Bylo nám dáno tuto cestu projít
Tumor usazený v našich nitrech
Stigmata na našich tělech
Stigmata hnisající v našich myšlenkách
Šíří se celým tělem
A my padneme na kolena
Před kříž s plyšovým medvídkem
A roníme krev místo slz
Ten medvídek je milosrdný
Ten medvídek je laskavý
On nás vyléčí z našich útrap
Ne víra, to naděje
To ona je naší spásou
Ne bič na našich tělech
Ale naděje k tomu medvídkovi
Naděje k čemukoliv, hlavně naděje
Autor Jesper, 17.08.2009
Přečteno 418x
Tipy 8
Poslední tipující: betmen71, L. Šebestián Borský, Markéta G., fuu, Bíša, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víra je do pekla díra a smrdí z ní síra-víra v cokoliv,řečeno terminologíí těch kteří se upnuli k iluzím :-)

18.08.2009 09:31:00 | Weylin

* ten medvídek je milosrdný * (!)

t o
j o

.

.

.

17.08.2009 20:22:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí