Nepíšeme verše

Nepíšeme verše

Anotace: po dlouhé době pár veršů. nemám čas přemýšlet tolik jako dříve...nad hloupostmi

nemám ti psát verše
neboť v tmách se ztratí
co Osud nám odňal
to Bůh opět vrátí

když sevřeš růženec
kostky v druhé dlani
spolu poběžíme
po nebeské pláni

jsme věřící či ateisti?
jsme mlčícími antikristy

nemáš mi psát verše
neboť ty Bůh vidí
u srdce zabolí
nad zrádností lidí

spíše budem žíti
ve víře ukryté
deset přikázání
naše rýmy vryté

jsme věřící? či ateisti?
jsme mlčícími antikristy

nepíšeme verše
Autor Kristine Clary-Aldringen, 18.08.2009
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: Blana, enigman, Tacca, v.hercik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mluvíme ale nemodlíme se...

20.08.2009 00:56:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí