Pane Bože, jsem to já, kdo přichází

Pane Bože, jsem to já, kdo přichází

Anotace: má malá modlitba dříve než odejdu z tohoto světa:

Sbírka: hledání v obraze

Co jsem?
Jen človíček co propadne se v prach;
prach vítr rozfouká krajinou,
myšlenky splynou s vteřinou,zmizí...
a já, cizí snad, nahá
před tebou budu stát:Duše;
vyznávám se, až tam, ke tvým výšinám
došla jsem, přijmi mne
a dovol vstoupit;
jestliže vinna jsem kdy byla
byla jsem nevědoucí,
své sny jsem ti již odevzdala, žhnoucí
láskou , kterou jsi stvořil ty sám:
Přísahám a miluji.....
Autor jiřička, 20.08.2009
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, divoska_jaja, Iva Borecká, Jana M.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi, má sílu.

31.08.2009 13:25:00 | Pevya

Co je důležitějšího a potřebnějšího, než mít rád..
V tomto světě tvrdých loktů, je ale srdíčko na dlani čím dál tím víc vzácnější.

22.08.2009 09:25:00 | Iva Borecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí