Bůh není!!!?

Bůh není!!!?

Anotace: 12.2.2007

Už jen jednou
zamávám
má ústa řeknou
sbohem.
Tohle není jen loučení
tohle je naposled.

Ráda bych řekla
vám
že pak budu v ráji
s Bohem
však tohle není sen
tohle je už naposled.

Jen jednou, jednou žiji
však každý den umírám
stále s lidmi
vevnitř tak sama.
Jednou budem každý sám.

Nevěřím v ráj ani ve spasení
každý si říká že jsem jiná.
Však vevnitř doufám, že nejsme ztracení
že nahoře sejdem se
potkám tebe i tebe.
Snad...
Autor Jahudka167, 25.08.2009
Přečteno 423x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, Bíša, labuť, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...kdo ví, jak to pak... doopravdy je.

25.08.2009 11:57:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí