Tajemné křižovatky

Tajemné křižovatky

Anotace: Žili jsme už kdysi dávno?Kdo ví,je něco mezi nebem a zemí.

Tajemné křižovatky
minulost a zase zpátky
Být či nebýt
Vědět čí nevědět
stačí se zasnít
nebo zahledět
Snad žila jsem již před sto lety
kdo z nás zná tyto tajemné světy?
Toulky minulostí
Toulky v čase
Jsme jenom hosti
přijdeme zase
snad...na pozvání
pro poznání
smrti a života na rozhraní
Je třeba mít dobrozdání?
Na dlouho či krátce?...
Nakonec...Spi sladce
Autor ada.cat, 02.09.2009
Přečteno 451x
Tipy 8
Poslední tipující: zelená víla, danaska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš nádherně, jemně a citlivě st

09.11.2009 19:36:00 | zelená víla

Pěkné, opravdu velice pěkné. Dávám ST.

08.09.2009 17:50:00 | danaska

Tajemné světy a propojení s nimi je fascinující.
život po životě a mnohá tajemství,opravdu tajemné
křižovatky,moc krásně napsáno..ST:

02.09.2009 12:36:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí