Živly

Živly

Anotace: ---

Sbírka: Záblesk světla

Představuj si to co chceš,
to co chceš pak příjde samo,
tvou myšlenkou vyvoláno.

Hledej způsob, až ho najdeš,
vyjímečným se pak staneš,
moc už příjde potom sama,
tvou myšlenkou vyvolána.

Myšlenka je mocí meče,
voda v řece kamsi teče,
oheň hřeje, nebo pálí,
vidím zemi zde i v dáli.
(2003)
Autor VaR, 10.09.2009
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé zamyšlení.

10.09.2009 18:52:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí