Bohu DÍKY!

Bohu DÍKY!

Anotace: ...

Pomodli se za mě sestro.
Bože můj jsi jas a pestrost!
Vyslov slova nevídaná.
Ať je slyší nebes Panna!
Srdce tluče pro Jiřího.
Prosím, piš náš příběh, kniho!
Neskládej jen moji větu.
Vyslyš také Janu, Květu!
Autor Inge, 14.09.2009
Přečteno 410x
Tipy 2
Poslední tipující: Zefi, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí