Propast

Propast

Anotace: Každý se někdy octne nad propastí...

Snít či bdít,
umřít nebo žít?
Kdo odpovědi na tyto otázky zná...
Já už se v tom prostě nevyznám.
Často sním, sny se však sami neplní
a když bdím, můj rozum se pochybnostmi zaplní.
Občas svoji víru ztrácím,
nad propastí se mírně kácím.
Snažím se překonat svůj strach,
proto uzavírám s Bohem pakt.
Potom rovnováhu opět najdu
a ten vysoký most jistě přejdu.
Stojím znovu pevně na zemi,
o pochybnostech již nezdá se mi.
Nedívám se na svět černobíle,
ač by se to tak mohlo zdát,
vidím ho v jeho plné síle.
Nikdo z nás neví, co se ještě může stát.
Autor Jackie3, 18.09.2009
Přečteno 366x
Tipy 1
Poslední tipující: Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí