Záblesk světla

Záblesk světla

Anotace: ---

Sbírka: Záblesk světla

S výrazem čiré blaženosti,
zábleskem letmým ve tváři,
člověkem skoro polomrtvým,
světlo se jasné rozzáří.

Ten záblsek světla,
problesknul svižně prostorem,
a jeho záře - tak světlá,
vyplní srdce hlaholem.

S úsvitem změny povstal sen,
vzbudivší lidstvo z nočních můr,
tak jasným světlem prozářen,
nastává konec temných chmur.
(2009)
Autor VaR, 19.09.2009
Přečteno 404x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí