Anděli

Anděli

Anotace: moje první:)...prosba andělům

Můj strážný anděli,
zbav mě toho závaží,
co mě táhne níž a níž,
co mě táhne k zemi.
Můj strážný anděli,
slízej mi tu krev,
co mi teče po žebrech.
Odstraň tu bolest,
co tak tlačí do mé hrudi,
poslechni mou srdeční šelest,
pohladˇmi duši.
Povískej mě ve vlasech,
něco pěknýho zašeptej,
nenech mě v myšlenkách utápět,
píseň veselou zazpívej.
Anděli můj,
zabraň tomu smutku,
stírej mi ty slzy,
opravdu, vskutku,
andělé existují?
Tak to já budu věřit,
že mě nenecháš
do hlubin upadat,
že mě necháš
v klidu spát.
Zbav mě té tíže,
dovol mi vydechnout,
nesmím už klesat níže,
nedovol mému srdci žhnout.
Jsem silná,
jsem křehká?
Pevně mě obejmi,
prosím, ty můj anděli…
Autor Jiná, 16.11.2009
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí