Jiný pohled

Jiný pohled

Anotace: aby se mohlo projevit dobro, musí se aktivovat zlo

Ó Bože, smlouva ta je pouhý cár,
pro život můj však představuje zmar.
Bratře, spolu jsme přeci vyrůstali,
spolu jsme dětství prožívali,
ve vzpomínkách je radost jen.
Ó Bože, proč musí přijít tento den?!

Je ve Tvé Tváři velký jas,
Ježíši, bratře, spas mne spas.

Proč přistoupil jsem na žádost Tvou,
že já, Jidáš, jsem Ti oporou?
Svou důvěru prý ve mě máš
že splním slovo zradou svou,
a polibkem mým svůj život dokonáš.

A Povstaneš
A Prozáříš Zemi Láskou Svou

Ježíši, bratře milený,
pohleď na mě jen na chvíli.
Bez Tebe nelze mi již žít,
chci se té trýzně oprostit,
musím se musím zahubit!!!

Je ve Tvé Tváři velký jas,
Ježíši bratře, spas mne spas.
Autor šara, 16.12.2009
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí