Jednoduchý návod na věčný život

Jednoduchý návod na věčný život

Anotace: Tvá duše má větší cenu, než celý svět.

Jestliže chceš jít do nebe a žít věčný život, musíš být spasen.

Nejprve musíš poznat, že jsi hříšník! (důležité)
A protože jsi hříšník, jsi odsouzen k smrti, neboť odplata za hřích je smrt!!!

Nezoufej ale! Věř v Ježíše Krista a vzývej jméno Páně,

protože:

Bůh tě miloval tak, že dal svého jednorozeného syna Ježíše Krista jako Tvého zástupce, který nesl Tvoje hříchy a zemřel na Tvém místě,

takže:

Jsi hříšník. Věř v Ježíše Krista, který jako Tvůj zástupce zemřel místo Tebe a pozvedni své srdce k Bohu a jsi spasen. To je celé. Jednoduché.

Jakmile přijmeš spasení, čeká Tě život věčný v Kristu Ježíši, našem Pánu.

Nezapomeň konat dobro! dělat správné věci! modlit se k Bohu! číst Bibli! mluvit o Bohu! atd...

Dodatek pro zvědavce.
Jak vypadá věčný život?

Jakmile příjmeš víru v Boha skrze Pána Ježíše Krista, vydej se s ním na společnou cestu prostřednictvím Písma a skutků.

Teď to příjde:

Naše pozemské tělo není věčné a proto se v prach obrátí.
Tím, že jsme přijali víru v boha skrze Krista, tak náš duch se stal malilinkatým kouskem Krista samotného - Božího syna. Tím budeme žít v Kristu věčně. To je ten věčný život!

Není to krásné?
Autor Robby Hartmann, 18.12.2009
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Robi Robi, už pár let si říkám -- kdybych tam u toho ukřižování byla, jestlipak bych dokázala řvát, ať Mistra nechají, jelikož je dobrej, a jestlipak by ostatní nebyli zbabělí a přidali by se???? ---- poněvadž pokud by to Mistr přijal, všecko by bylo jinak; a pokud nepřijal -- také by bylo všecko jinak.

20.12.2009 07:55:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí