Píseň Boží Trojice

Píseň Boží Trojice

Anotace: ... štěstí na pořád ...

O Vánocích o půl noci
každý člověk brečívá,
myslí na ty, které má rád.
Kdyby lidé neplakali,
každý by byl šťastný,
já bych mohl v klidu spát.
Autor Inge, 08.01.2010
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí