Ve spirále času

Ve spirále času

Anotace: každý má své místo.Úvaha nad věčným koloběhem života.

Sbírka: Zahrada snů

Ve spirále času
tmy noční
či slunečního jasu
my žijem po tisíce let.

V chaosu pohybu věčného
stále zmítané v koloběhu vesmíru
náš věčný sen a přání
žít život krásný šitý přímo na míru.

Od zrození po exit našich těl
životy naše bloudící
tak kdopak by lépe žíti chtěl?
Myslím, že všichni jsme po lásce toužící.

Tu pravou lásku mít
s ní se toulat, naslouchat
jen jedno srdce slyšet bít.
Po život celý.

Pro dvojici jenž stvořil
On sám jediný - Bůh - Vesmír.
Věčný, proradný, i nevinný.

Žijte s mírem a láskou v duši
jen tohle přece lidem sluší.
Autor Paulín, 19.02.2010
Přečteno 374x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, jita.1965, devcatko z jetele, poustevník Jirka, Bíša, Psavec, WAYWARD, Kars, ilona, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná spirála času...dobře napsané ST!

20.02.2010 07:19:00 | Acham

Krásně jsi se zamyslel...

19.02.2010 20:33:00 | labuť

To je krásnééé1St.

19.02.2010 19:51:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí