Mylné pohledy

Mylné pohledy

Anotace: ...

Nepohlížej na mne jako na vraha,
co ukradl ti duši.
Prosit o modlitbu, marná námaha,
pojďme to zkusit.
Nevzhlížej k němu a nepohrdej mnou,
vždyť bez obalu shodné všechny duše jsou.
Beránku čistoty a Živý doušku vody,
nevěřím na náhody.
Autor Inge, 11.04.2010
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí