Šťastné HOODOO

Šťastné HOODOO

Anotace: Básnička o hoodoo

Síla zla i záhrobí,
co má všechny podoby.
Každé přání splní lehce
i když bokor zrovna nechce.
Vidiny a slyšiny, jev poměrně běžný,
děvka je teď protřelá z krásný panny něžný.
Chcete býti chvíli sami?
LOA BUDOU VŽDYCKY S VÁMI.
Chcete popřít svoje vášně?
To snad nemyslíte vážně!
A chcete vše vrátit zpět?
Smíchy se mi chvěje ret!
Kdo chce húduistou být, pevné nervy musí mít.
A tak vzkazuji osudu: "HÚDUISTOU NEBUDU!" :-)
Autor Bitter Beauty, 14.04.2010
Přečteno 589x
Tipy 3
Poslední tipující: hatlapatla, XY179
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí