Návrat z temných míst

Návrat z temných míst

Anotace: ...

Ztrátou všech ztrát
je laskavost a touha.
Nepomůže brečet, ruce podávat,
čeká mě cesta trnitá a dlouhá.
Naděje visí na vlásku,
odpověděl mi na mou otázku.
Můj život nemá žáden smysl.
Co je to, dítě, za nesmysl?
Na světě čeká mnoho lidí,
svou radost, lásku máš jim dát,
pak Kristus tvoje plody sklidí,
jen, probůh, nezůstávej stát,
on má tě rád, v to věř
a jeho jako poklad střež.
Studna a kamení, chléb nekvašený budeš jíst
a k domovu se vracet z různých koutů, temných míst.
Nepročítej si v Bibli, ve tvářích má se duší číst.
Až unavená padneš a Bůh ti nedá více vstát,
pak můžeš v tichu klidně spát.
Autor Inge, 30.04.2010
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až mnou projelo chvění nad krásou Tvých slov.Moc pěkné.

30.04.2010 09:27:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí