Duch

Duch

Anotace: nemrtvý, neživý, duch, čertík

Je něco mezi nebem a zemí.
Co řídí naše kroky.
Důležitejšího nic už není.
Je tu s tebou celé roky.

Čertík či duch na duši sedící.
to on způsobil ruměnec na líci?
Živí se z tvých lidských emocí,
když máš pocit, že není pomoci.

Nechápe, že zemřel, proto zůstal na zemi,
třeba sedí zrovna na tvém rameni.
Vyšel vstříc novým snům a hrám,
nechápe že mrtev a už navždy sám.

Stalo se mu cosi zlého, marně hledá útěchu.
Saje z tebe sílu, ta však není z úspěchu.
Autor darkday, 05.05.2010
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: 4LJFilip, Čoki, Patrik Mališ, aniger, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc hezké..zapálím svíčku,aby se uklidnil

10.05.2010 19:55:00 | Čoki

Ach,úžasně napsané!Bavilo mě to:)

10.05.2010 16:04:00 | Patrik Mališ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí