celYbát

celYbát

Anotace: jaká je tvoje víra...

Měl by se mnich cely bát?
když onanuje v rohu ďáblově?

matka představená zatají své jméno
otec si jde s dětmi hrát

paranoika Muhammada sleduje hora
a masochista Ježíš visí na stromě
za koule, vánoční Santa.

Neber boží jméno nadarmo,
JEHO VAgína se ještě nezatáhla

Tranzvestita Marie pro vaše potěšení
sází stromky na dostizích
a nasává zápach polučních uličníků,
kdo je ateista nechť hodí kamenem.
Autor senil-intervalid, 15.09.2010
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Strixa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí