Už víš?

Už víš?

Anotace: ... nepřemýšlím, to nevadí ... život zázraků mi poradí ...

Není cesty zpět, není návratu
- nesmím spoléhat ani na tátu.
Mám obavy, jsou zcela na místě
- souběh modrých toků a řečiště.
Nechci, ale Eli mě tam posílá
- je nutná každá pomoc, posila.
Začátek poutě i celá má cesta
- poslední, čtvrtý zlomek ze sta.
Chřtán věčnosti se otevírá
- misionář zlomených srdcí umírá.
Eli je hábit, sebezapření, kříž
- misie je naplnění, smrt je blíž.
Brána srdcí, dveře lásky, klika nadějí
- jsem na svém místě dřív, než se nadějí.
Autor Inge, 12.10.2010
Přečteno 410x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, modrá..., Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Gabrielle, Agniezka, ta.cupka.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká Inge.

12.10.2010 14:13:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí