Odloučení a shledání

Odloučení a shledání

Anotace: ... nečekané, z nenadání ...

"Zlomila jsi mou kouzel hůlku."
Vzala jsem druhou tíhy půlku.
"Proč jsi to, sestro, udělala?"
Byla jsem s Tebou už jako malá.
"Děkuji za beránka a vola."
Častěji příjde pomoc zdola.
"Už ale nejsme malé děti."
Máš slovo Boha stále seti.
"Proč nečaruješ, kouzelnice?"
Chci Tvoji lásku, co je více?
"A polibek a prsten z zlata..."
A taky, abys dětem mým byl táta.
"Vše chce teď dozrát, trpělivost."
A fantazii ducha, snivost.
"Co když však nejsi pro mě pravá?"
Co na to říct? I to se stává,
když Láska ještě pokulhává.
"Jsi dravá, má pravice Ti mává."
Autor Inge, 30.11.2010
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Danga, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí