Metal

Metal

Anotace: Jedna věnovaná mé oblíbené hudbě. Nechť se má hudba stane mojí vírou.

Sbírka: De amore et alia

Slyšet jsi všude, od nebe po peklo.
Bůh a Satan spolu tě poslouchaj,
pustí tě nahlas aby se neřeklo,
a řádně melodii i textu naslouchaj.

V uších zníš, v kotli i v mracích,
všem o u pódia se sešli.
Parta lidí co ví o těch dracích,
co do celého textu se vešli.

Parta lidí co ví jak si užít,
a spolu spoustu zážitků si prožít.
Pivo v ruce, do lidí loktem dloubat,
a na tvůj koncert se snad i vloupat.

Ty zníš v našich srdcích,
a řídíš naše životy.
Tvá hudba zní v našich srdcích,
a srovnává života zákruty.

U pódia pěkně v kotli,
tam jsme všichni s hudbou srostli.
Ty jsi METAL, hudby pán,
tebe poslouchá každý správný král.
Autor Jiskroid, 22.01.2011
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: angellka, Antares
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí