Nevěřím

Nevěřím

Anotace: Taková živá "náboženství"

Nevěřím tomu, že jogurt den po záruce
není zkaženej.
Nevěřím tomu, že k odmaturování nestačí
dávat ve škole pozor.
Nevěřím tomu, že cukráři
to maj jednodušší.
Nevěřím tomu, že psychologové
rozumí lidem.
Nevěřím tomu, že existují lidé,
kteří neumějí zpívat.
Nevěřím tomu, že fyzikální vzorečky
nějak souvisejí se skutečností.
Nevěřím tomu, že stačí tři milimetry ozonu,
aby ochránily celou planetu.
Nevěřím tomu, že jsme
ve vesmíru sami.
Nevěřím tomu, že vegetariánům z přesvědčení
můžu věřit.
Nevěřím češtinářce, když tvrdí,
že Malý Princ umřel.

Malý princ totiž umřít nemůže.
Autor Veverushka, 03.04.2011
Přečteno 437x
Tipy 15
Poslední tipující: Barčín, tato22, ilona, ZUMKA, Azure angel, 4LJFilip, jethullfan
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ježišmarja. to je jasné, že to tu zumku jen pobavilo. vždyť ten volant musíš držet pevně, zumko. ty motory jsou strašně silný!

01.10.2011 23:45:00 | tenflipskáj dysfunkt

To sice nebyl úplně účel, ale děkuji.

22.04.2011 20:20:00 | Veverushka

Pobavila :-)

20.04.2011 17:58:00 | ZUMKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí