Prsten od abuzéra

Prsten od abuzéra

Anotace: A já si nemyslím, že básně o 'andělích' jsou klišé !

Za květem tulipánu s barvou nachu,
A žlutými okvětními listy.

Ráda se skrývá.


Se svými křídly ze střelného prachu
A dušemi místo perutí místy.


Po kapsách antidepresiva.




Dvakrát nevěrnou milenkou Lucifera,
Odměněna bystou a diadémy.

Svatebním darem byl prsten od abuzéra
Kdy s ním i s milenci padla k zemi.

Zlomená křídla a rudé modřiny na těle,
S těmi křídly i půlka srdce v rohu.

Netušíc význam slova lidé. To jsou ti andělé,
Jež se postavili Bohu.
Autor Eclipse, 13.04.2011
Přečteno 445x
Tipy 15
Poslední tipující: Anděluška, Dameira, Elisha, James Libustka, její alter ego, Víla, Chancer, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Tamara
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

esté...

09.09.2011 15:35:00 | Elisha

ač bych to do tebe nikdy neřekla, jsem okouzlena!

18.07.2011 16:54:00 | její alter ego

V tvém podání to klišé rozhodně není..dobré toto ;-)

17.04.2011 23:26:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí