Přichází slunce

Přichází slunce

Anotace: Zakončení příběhu o smrti a naději

Sbírka: Katedrála života a smrti

S prvními paprsky slunce
žena s křídly znovu zkamení,
s rukou nataženou v gestu,
které neříká nic a zároveň všechno.
Nehybný pískovec, plný života.
Zakrvácené nohy v prachu,
hlavu v nebesích
až do konce svých dnů.

A dívka s chlapcem
ruku v ruce
míří tam, kde jsou všechna srdce otevřená
a všechny duše zachráněny.
Domů.

Na otevřenou dlaň studenta dopadla
kapička rosy.
Autor Stříbrné srdce, 18.06.2011
Přečteno 446x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí