Bože, dej mi sílu

Bože, dej mi sílu

Anotace: Hledám sílu. http://www.youtube.com/watch?v=3GQ9JXF1Zp4

Bože, dej mi sílu,
překonat všechny životní překážky,
hloupých lidí,
hloupé urážky.

Bože, dej mi sílu,
ať zas ráno vstanu
a cítím, že dýchám.

Bože dej mi sílu,
vykonnat vše dobré,
nebo taky zlé,
pro život potřebné.

Bože, dej mi sílu,
pomáhat bližním svým,
tátovi, mámě, babičce,
i té paní v autobusu, stařičké.

Bože, dej mi sílu,
jít dál....
Autor slečna Eva, 21.06.2011
Přečteno 698x
Tipy 15
Poslední tipující: Antares, ZUMKA, ilona, Judita, Gabrielle, Donne, Noc17, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí