Cesta do Nebe

Cesta do Nebe

Anotace: O tom, jak to chodí v křesťanském životě

Přišel jsem z daleka a došel do Nebe,
Ježíš mi otevřel bránu od Tebe.

Nikdy jsem nebyl tak docela milován,
opuštěn, zanedbán a taky roztrhán.
Střípky mé osoby pomalu slepuješ k sobě,
Dávám tak postupně sbohem své zlobě.
Lásku moc neumím a lidi neznám,
má duše skryla se, za dlohý seznam
obranný kamenů, nášlapných min,
svých vlastních a mnohých smyšlených bojů a vin.

Přišel jsem z daleka a došel do nebe.
Ježíš mi otevřel tu lásku o Tebe.
Ošetřil pečlivě každou mou rránu,
citlivě zbořil tu obrannou bránu.

Přišel jsem z daleka a došel do nebe
Ježíš mě dovedl až k trůnu před Tebe.
Autor Emma, 24.06.2011
Přečteno 411x
Tipy 1
Poslední tipující: Ik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí