Zvony

Zvony

Anotace: Nedokážu moc popisovat o co se jedná, jedná se o vztah s Bohem a o to, jak není vždy jednoduché ho žít mezi lidmi i v církvi

Můj život zústává prázdný a čistý,
smyl jsi mé viny, nikdo mi nevěří, že budu jiný,
záchrana tak přišla v poslední chvíli,
zvony už na věži na poplach bily.

Nechtěl bych zamířit opačným směrem,
kdo z nás rozpozná, kam se to derem.
Vždyť kdo se neztratí a kdo dál půjde,
na srdci záleží jaké to bude.

Nidky tak nechci už opustit tuhle chvíli,
vždyt zvony v Nebi, záchranou píseň bily.
Srdce mi tluče tu písničku sladkou,
ty jsi mi otcem a také matkou.
Autor Emma, 25.06.2011
Přečteno 427x
Tipy 4
Poslední tipující: Antares, Tamara, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí