Slunečnice

Slunečnice

Anotace: záře

Tak jako slunečnice
každý všední den
pozvedá květ ke slunci,
měly by naše tváře
ten každý všední den
pozvedat tvář k Bohu.

My leckdy nevidíme,
protože civíme do země,
mnohdy se divíme,
že všechno ztrácíme.

Tváří tvář k paprskům
poznávám lásku,
protože s pomocí
podléhám teplu
podléhám Bohu
podléhám vášni.
Už nikdy nebudu
chodit v šedém plášti!
Autor lullaby, 20.07.2011
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: Antares, airelle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí