Milosrdný ??????

Milosrdný ??????

Anotace: Milosrdný ??????

Sbírka: osud

Neříkej mi že víš jak mi je
dyž obracíš se ke mě zády
a kroky mé mají být tebou predurčeny
v mém životě utrpení

jménem bůh se nazýváš
a tvrdíš že mě znáš
já však tě nikdy neviděl
a přesto jsem tě někde v srdci měl

teď však lituji že jsem se k tobě obracel
když jak tvrdíš že jsi můj život předurčil
však neřekl jsi jak jsem si život v utrpení zasloužil..

tvrdíš jak že jsi milosrdný
bohužel nejsi....
Autor seh, 06.08.2011
Přečteno 417x
Tipy 4
Poslední tipující: LadyElis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to dokonalý.

10.03.2013 17:50:52 | LadyElis

To netvrdí Bůh,ale lidé o něm..Bůh netvrdí nic.

03.09.2011 16:54:00 | Weylin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí