OBSIDIÁN

OBSIDIÁN

Anotace: Až takový spád jsem nečekala.Ni sama od sebe... Inspirace: Deathstars.

Jak temnou mocí vládneš,
zkud černost pramení?
Jak každý nov i zvládneš
vždy dát mi znamení...?

V hmat hladký, jemný.
Bez vrásků.
jak zrcadlíš mé nitro!
Tak shodně, oblázku...

V tvé moci za noci,
Bůh mi ku pomoci.
Či smír všech Andělů.
Vzdor mému přídělu
osobních tendencí,
chutí a frekvencí,
vlčích a jiných pých.
V zracích žár, v srdci sníh.

Proklínám tě, obsidiáne!
Předměte prázdnoty! Zlověsti páne!
Noc hvězdnou připomínáš mi.
Co každičký z hrotů tvých - zprzněné sny.

První je
D-etrukce -vyhnaná z hloubi, další pak
E-tika,jež se s
A-verzí snoubí. Čtvrtý jest
T-řikrát šest, nenávisti trám, poslední
H-olokaust.
Plný znak - Pentagram.


Autor Ricarda Haner Lowery, 23.08.2011
Přečteno 451x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Juan Francesco de Faro, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní a spád tedy má.

23.08.2011 12:24:00 | Juan Francesco de Faro

Zajímavá

23.08.2011 11:30:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí