Brána podsvětí

Brána podsvětí

Anotace: o démonech

Proletí mi kolem hlavy,
a přináší špatné zprávy.
Proletí další,
co se na mě mračí.

Vlk ochránce a samotář,
kterého tak šťastně vítáš.
Další si tudy cestu klestí,
je jich tolik jako listí.

Další se jen podívá,
do očí se nedívá.
Ostatní si poletují,
nestarají se, oslavují.

Démonský čas se naplnil,
bránu Gehenny vyplnil.
Otevírá se a zavírá,
nejistá, na síle nabývá.
Autor Liquid vamp, 25.09.2011
Přečteno 384x
Tipy 1
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí