Přítel

Přítel

Anotace: Život je dost těžký na to, aby v něm člověk, človíček šel sám...

I slunce každý den vychází i zachází
i kalná voda jednou bude čistá.

Trápení přebolí, vystřídá ho radost
každý den je o něco krásnější.

I když zrovna bolest prožíváš
přesto je s námi Ten, kdo nás má rád
Ten, kdo je náš život.

Poznáš, kdo je ti přítelem
kdo je s tebou, když se cítíš sám.

Přátelství dovede pomoci
přítel je s tebou třeba jen v myšlenkách.

Je s tebou i v nemoci
když se cítíš sám...

Možná to netušíš, ale přítele máš
lásku, přátelství On dává nám.

Co je tvou bolestí
je bolestí i mou.

Co je tvou radostí
je radostí i mou.

Chci ti pomoci všechno to nést...
s Ním jít, s tebou
s modlitbou...
Autor M3rryMarta Valenová, 26.09.2011
Přečteno 424x
Tipy 5
Poslední tipující: Magdalena Křenková, Houda, Emmelia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí