Proč

Proč

Anotace: Ať vám nikdy humor nechybí, když to co bolí srdce zjizví...

Proč něco pohasíná
malá je naděje.
Proč v srdci to bolí
a tvář se nesměje.

Kdo rány zhojí
řekne to zvládnem.
Však mě se bojí
pro něj jsem blázen.

Blázen, co chce mít rád
mít rád je, když se o někoho můžeš bát.
Mít rád je, když někomu věříš
nechceš jen lásku brát.

Proč jsme tací jací jsme
proč nemůžem být jiní.
Láska je krásná
ale i v bolest se mění.

Čím víc lásky dáváš
tím více jí máš.
Toto je na lásce zvláštního
máš ji pro každého, pro někoho.

Proč něco nejde změnit
proč něco nejde vrátit zpátky.
Srdce od toho všeho bolí
a vrásky potom tváře zdobí.

Je nějaká odpověď
proč to vše proč?
U Boha ji nalezneš
ale nevím jestli vždycky.

Bůh má rád, nezradí
pomůže, odpustí...
Za to mu patří díky.
Autor M3rryMarta Valenová, 27.09.2011
Přečteno 430x
Tipy 3
Poslední tipující: Magdalena Křenková, Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Marti, moc pěkná báseň. Odpověď někdy člověk nedostává možná i proto, aby se naučil důvěřovat se zavázanýma očima.

01.10.2011 08:20:00 | Magdalena Křenková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí