Horizont

Horizont

Anotace: ...moje hľadania..

Horizont

Ležím v tráve a pozerám sa na Teba. Pozerám sa na oblohu a hľadám v nej Teba. Snažím sa Ťa nájsť medzi oblakmi. Hľadám Tvoju tvár, Tvoje znamenie. Na chvíľu zatvorím oči lebo ma pália od slnka. Ale už ich opäť otváram,chcem Ťa vidieť.. tak znova a znova pozerám na oblohu, teraz už nočnú a blúdim pohľadom medzi hviezdami.
Nenašla som Ťa.
Ľudia mi vravia nájdeš Ho v slove, tam Ho spoznáš. Tak otváram Knihu, listujem v nej, čítam..,že ma miluješ, že si stále pri mne, že mi pomáhaš ale prečo to necítim?
Večer si kľaknem na kolená a volám Ťa, prosím Ťa, znova a znova aby si prišiel a.aby si videl...
Kde Ťa mám hľadať?!
Klopem na dvere ale nik mi neotvára, pýtam sa ale nik mi neodpovedá.
Nemusíš prísť celý, chcem sa držať len Tvojho plášťa, chytím sa len okraja,
sľubujem...
Autor mačka.7, 16.04.2006
Přečteno 522x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm, myslím, že tohle někdy cítíme všichni. Pocit, že Bůh tu náhle není, že náhle odešel. Jedna světice žila v klášteře a celý jeden rok přitom nevěřila, že Bůh existuje. A dnes je svatá:-)))
Je třeba se neustále otevírat, neustále hledat. Tak ti držím palce.

S požehnáním

18.05.2006 21:59:00 | Hippy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí