Dar života

Dar života

Anotace: Zamyšlení

Kristus na mě hledí z kříže
ve mě cela, okno, mříže.
Jeho pohledu se bráním,
krutá cesta, mám jít za ním?
Nebo raděj zůstat stát,
sama sobě život dát?
Sama sobě a ne jemu,
nepodléhat tomu vjemu.
Ať se rozhodnu jak chci,
život můj mi nepatří.
Dávno v jeho rukách je,
bytí v dlaních naděje.
Láska ta je silnější,
na spáncích mě konejší,
s Tebou žití krásnější,
dám Ti život vezdejší.
Autor Inge, 19.05.2006
Přečteno 660x
Tipy 2
Poslední tipující: denebrin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, to se mi líbí, zvlášť ten konec.

19.05.2006 08:15:00 | Isabella Monvoisin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí