Motýlí píseň

Motýlí píseň

Anotace: Ovlivněná

Bůh je motýl s křídly z barevných flitrů,
v sobě mám vína - možná půl litru.
Červená krvinka leze mi po dlani,
pak se jen zastaví Bohu se uklání.
Srdce mi zběsile buší tou radostí,
mráz leze po zádech skoro až do kostí.
Slyším jen: Bože můj, v celém svém životě,
netoužím po jiném, toužím jen spatřit Tě.
Co kdybys sestoupil ke mně na tuhle zem?
Možná bys malinko ze mě byl okouzlen.
Odpoví: Copak, to život ti nestačí?
Země se kolem mě každý den otáčí.
Stačí jen pozvednout oči své k nebesům,
spatřit tak na chvíli vesmíra noblesu.
Na zemi jsem také všem lidem k poznání,
ve stromech, v potoce, v panence na hraní.
Stačí jen otevřít své oči k dívání,
srdce pak na věky tu píseň vyzvání.
Autor Inge, 19.05.2006
Přečteno 610x
Tipy 3
Poslední tipující: denebrin
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oči spíš zavřít před světem
srdce své otevřít k obětem

moc hezká

11.12.2007 14:08:00 | Dao de

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí