Jsi pryč

Jsi pryč

Anotace: Tato báseň patří mezi smutné (lyrické). Pojednává o smrti našich bližních.

Odešla jsi mámo, odešla jsi vdál,
vystydli tvé ruce, čas ti život vzal.
Zavřela jsi oči, neslyším tvůj hlas.
Tahle chvíle čeká na každého z nás.

Teď tu sama stojím, slzy v očích mám.
Ty jsi byla mámo moje jediná.
Já už nemám sílu, znovu začínat,
prosím tě pane Bože,
vem si mě k sobě spát.

Andělé u brány, už mě vítají,
můj poslední sen se mi vyplní.
na poslední cestu,
bílé šaty mám.
Černý vůz a vněm se vezu já,
černý vůz a v něm se vezu já.
Autor M3rryMarta Valenová, 05.06.2006
Přečteno 537x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí