Na

Na

Anotace: O životě, přátelích a Bohu

My hříšní jsme a s bohem kráčíme,
Dál jdeme dál, cestou dál.
Možná čas nás jednou rozdělí,
Nevím, však kam nás Bůh povolá.
Na ,na, na…

My spolu jsme tak sblížení
A jen hřích nás snad rozdělí.
Však satan nic nezmůže,
Když Bůh v našem nitru stále je.
Na, na, na…

Tak jak jsem vlastně žil,
Každou šanci promarnil.
Nemoh jsem se rozhodnout
A satan ke mně zdi postavil.
A na jednou žít jsem zapomněl.
Na, na, na…

O Bože, kdes byl dřív,
Když hřích byl můj pád.
Kde jsi Bože byl,
Když já chtěl milovat.
Odpusť Bože můj, každičký můj hřích,
Teď vím Bože můj, že prohraju vždy s ním.
Na, na, na…

Já mám tě rád víc,
Jak kamarád
A šel bych za tebou třeba v světa kraj.
Možná to ani netušíš,
Tak poslouchej, tu píseň já ti dám.
Však s hříchem není boží ráj…
…hřích je klam.
Na, na, na…
Autor M3rryMarta Valenová, 20.06.2006
Přečteno 541x
Tipy 2
Poslední tipující: Magdalena Křenková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí