Neklidná

Neklidná

Anotace: Touha po naplnění

Nastavit tvář - tři políbení,
jiná cesta z smutku mého není
Nadarmo se snažím nalézt svého klidu
s roztaženou rukou k všemu lidu
Nadarmo je snaha najít cestu z smutku,
nepomáhá bezpočetnost dobrých skutků
Snad jen na chvilinku spatřit tebe,
je pro mě to opravdové nebe
Autor Inge, 27.06.2006
Přečteno 456x
Tipy 1
Poslední tipující: igniss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí