Břehy jdou

Břehy jdou

Anotace: -

Břehy jdou

 

Tak jak to přichází oni postupně odchází.

Jdou postupně dál a dál, i když se nám to nezdá.

Námi vymezený čas je malou hodnotou.

Kdysi bylo všude prý jen moře a teď řeky jsou.

Kdysi byly mamuti a dinosauři.

Dnes auta cyklisti chodci politici.

Pak i příroda pozornosti se dožaduje.

Taky já.

I Vy.

Kdo by taky ne, že jo.

A ta voda bez povšimnutí teče a teče kameny omývá brousí je
časem svými zuby.

Ven z vody vem kámen jen ten, co tam nemá být.

Na jednom břehu ovádi rádi dovádí na druhém vydra s bobrem
kamarádí.

Lýkožrouti zatracení.

Mech na sever.

Východ na východ a západ naproti.

I sever je někam mezi stejně jako jih naopak.

Jdeš-li na sever jednou stejně půjdeš na jih.

Stejně je tomu u východu a západu.

Holt země je kulatá a noha byla bosá.

Hlava zdá se tupá.

Ochráníme pokrývkou.

Nahoře v oboře bude dobře.

Díky Ti PANE BOŽE

Že je nám tak dobře.
Autor umělec2, 21.10.2011
Přečteno 450x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Holis, Agniezka, Judita, takova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí